Ne zavarj! tábla letölthető

Ne zavarj! – ajtótábla 1.

Most, hogy az iskola otthon működik online, a gyerekeknek gyakran van szüksége csendre és nyugalomra maguk körül. Ami persze nem mindig sikerül, így vannak egész vicces jelenetek, mint az online matekórát hallgató gyerek háta mögött a kisautójával brümmögő kistesó, vagy a háttérben a kutyával veszekedő anyuka 🙂

Tegnap az én lánykám úgy oldotta meg, hogy nyugalma legyen a dolgozat idejére, hogy egy neon rózsaszín cetlit ragasztott a csukott ajtajára. Ez adta az ihletet ehhez az ajtótábla sorozathoz.

Ez itt a sorozat első darabja, amin csupa kedves állatka szerepel így ez talán inkább a kisiskolások szívét fogja megdobogtatni.

A menet a régi olvasók számára már ismerős lesz:

  1. Nyomtasd ki a mintát, akár egy vagy kétoldalasan
  2. Vágd körbe! Ha kétoldalasan nyomtattál, akkor észre fogod venni, hogy az egyik oldalon kicsit nagyobb a minta. Ez azért van, hogy ha esetleg nyomtatás közben elmozdulna a papír, akkor is fedje egymást a két oldalon lévő minta, ne csússzon el.
  3. Ha van lamináló otthon, akkor lamináld be, hogy legyen egy kis tartása. Ha nincs, akkor vagy nyomtasd vastagabb papírra, ha bírja a nyomtatód, vagy ragassz kartont a hátoldalára!

Mi lamináltunk, ez lett a lányok kedvence!